Spara projekt

• Hur gör jag för att spara mitt projekt och jobba vidare i någon riktig ordbehandlare?

När du har öppnat ditt projekt så visas ett kugghjul på projekt-knappen. När du klickar på kugghjulet får du upp en dialog ruta som denna. Där kan du ändra projektets namn, radera hela projektet (inklusive eller kapitel) och även välja ”Export/Skriv ut”. Detta öppnar hela ditt projekt i ett nytt fönster. Där visas alla inställningar och alla dokument/kapitel. Där kan du spara till WORD-fil och/eller Skriva ut.

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.

Skribler är författarens skrivkompis. Lär dig mer om Skribler, att skriva med AI och logga in här
Skribler.se